Powered By Blogger

2009. április 5., vasárnap

Epocware Handy Calendar v2.0.1 S60v3 SymbianOS9.x Szignózatlan Crackelve DiL által

Epocware Handy Calendar v2.0.1 S60v3 SymbianOS9.x Szignózatlan Crackelve DiL által


A Handy Calendarban sokféle nézet közül választhatsz: Havi, Heti, Napi, és Feladatok. A Havi és Heti nézet megmutatja az összes találkozót és eseményt. Az Esemény és Szülinap ikonok emlékeztetnek a közelgő eseményekre. A Havi és Heti nézetre pillantva gyorsan meg tudod nézni a teendőket.



A Napi nézet megmutatja a részletes napi listát. Az idősáv a képernyő tetején azokat az órákat ahova van programod segíti az időrended betartását.




A Teendők nézet megmutatja a teendőidet. Rendezheted dátum, tárgy és fontosság által. Kiszűrheted a teendőket az előre megadott szűrők segítségével: minden, aktív, lejárt, mai, következő 7 napi, dátumtalan és a kész teendőket. Megnyithatsz minden találkozót vagy teendőt a Napi és a Teendők Nézetben. Az Előnézet megmutat minden részletet a bejegyzésről. Kapcsolatok, telefonszámok, e-mail címek és URL-ek kiemeltek. Ezeket használhatod közvetlenül a Handy Calendar-ból is (pl. intézhetsz hívást a programból).



A Handy Calendar-al szerkeszthetsz ill. létrehozhatsz bejegyzéseket a következőkben: mindennapi események, teendők, találkozók és emlékeztetők.

Handy Calendar sok más tulajdonsággal is bír, amik segítenek neked, de ezek közül csak néhány:
  • Gyorsbillentyűk a fontos műveletekhez;
  • Testreszabható nézetek;
  • Nagyítható betűk a könnyebb olvashatóságért;
  • Kapcsolat/üzenet/helyszín/megjegyzés beillesztése.
A Handy Calendar a beépített Naptárprogram adatait használja. Ez lehetővé teszi, hogy szinkronizáld az Outlook bejegyzéseiddel. Ha meg akarod szervezni mind az üzleti, mind a családi életedet a Handy Calendar a legjobb választás.





Rapdisare link

4shared link

jelszó: huseyin



Fordította: DAv7

Forrás: full-ngage-games

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése